Ledig fra

Etter avtale

Adresse

Bøkkerveien 1-3, 0579 Oslo, Norge

Se i kart

Areal

7000 – 34000 Kvm

Fasiliteter

Egen identitet

Fellesresepsjon

Dusj-/garderobe

Parkeringskjeller

Personal- restaurant

Sykkelparkering og –verksted

Takterrasse

Miljøsertifisering

BREEAM-NOR Excellent

Ønsker du å få tilsendt prospekt, se på plantegninger eller bare diskutere løsninger?

Ta kontakt med Christian Geelmuyden på +47 930 96 855 eller crg@hoegheiendom.no

Legg igjen e-posten din, så tar vi kontakt

Vår oppgave er å legge forholdene til rette for en enklest mulig arbeidsdag, individets trivsel og velvære.

Vi har formet et sentralt beliggende bygg med flott arkitektonisk uttrykk og med god eksponering mot Økernveien, med hyggelig adkomst fra Bøkkerveien. Bygget er formet som et kvartal med gode sosiale soner, identitet og transparens. Moderne løsninger som fremmer innovasjon, læring og nytenkning.

Området er regulert til kontorformål og rammetillatelse for det presenterte bygget foreligger som BREEAM Excellent(/Outstanding). Bygget har trinnfri adkomst fra tre t-banestasjoner (Hasle, Økern og Løren), samt en rekke busslinjer. Bygget har kjørevei til hovedinngang og varelevering / økonomiinngang separat. To parkeringsplan for bil og sykkel under bygget, sikret med adgangskontrollanlegg.

I Frontiér legger vi opp til en romslig, inviterende bedriftsrestaurant med møterom, loungeområde og mer tradisjonelle spiseplasser.

Kartfilter

Beliggenhet

Kun 4 stoppesteder fra sentrum og midt mellom tre T-banestasjoner (Hasle, Økern og Løren) er Hasle et tilgjengelig knutepunkt for alle typer transport. Tett på hovedveinettet inn og ut av byen. Et titalls bussruter med avgang hvert 5. minutt i arbeidstiden. T-banen mot sentrum har avgang åtte ganger per time fra Økern, der annenhver avgang går via Ringen og Majorstuen.

Det finnes også tre bysykkel-stativer på området, og fra Hasle er det kun 14 minutter med sykkel ned til sentrum. Norges største bildelingsordning er også lokalisert på HasleLinje.

Passet ikke dette?

Se Karvesvingen 7

Karvesvingen 7

Ledig fra

2021

Areal

6.500 Kvm

Les mer