Ledig fra

I dag

Adresse

Bøkkerveien 5, 0579 Oslo, Norge

Se i kart

Areal

369 Kvm

Fasiliteter

Kantine

Resepsjon

Garderobe

Sykkelparkering

Dusj

Bildelingsordning

Utsikt

Kjøkken

Møterom

Miljøsertifisering

BREEAM-NOR Very Good

Ønsker du å få tilsendt prospekt eller bare diskutere løsninger?

Ta kontakt med Cecilie Landgraff Bruusgaard på +47 928 05 505 eller clb@hoegheiendom.no

Legg igjen e-post eller telefonnummer, så tar vi kontakt

Velkommen opp i toppetasjen i Bøkkerveien 5! Etasjen har store vinduer som gir rikelig med dagslys og utsikt. Bygget har meget gode kvaliteter i både fellesareal og kontorareal, og er miljøsertifisert BREEAM Very Good og energiklasse A. Som leietaker i Bøkkerveien 5 får du et bekymringsfritt forhold til hverdagen. Vårt profesjonelle og serviceinnstilte driftsteam tar vare på bygget og gir deg en enkel, effektiv og forutsigbar arbeidsdag.

8.etg (deler av toppetasjen): 369,4 kvm BTA. Passer perfekt for 10-15 personer. Lokalet ligger i byggets toppetasje med fantastiske solforhold og fin utsikt. Lokalet har tilgang til kjøkken og garderobe, to møterom og heis direkte til varelevering. Lokalet kan tilpasses med møterom og fleksrom, kontorer / åpent landskap etter leietakers ønsker.

Nybygg med BREEAM Very Good og energiklasse A. Lokalene har meget gode lysforhold og flott utsikt. Bygget har felles dusj-/garderobe, sykkelparkering, kantine og flott, representativt inngangsparti mot Bøkkerveien, og gode kvaliteter i både fellesareal og kontorareal.

Bygget består av 8 etasjer og kjeller. Bygget inneholder en romslig, inviterende personalrestaurant tilknyttet terrasse, arealeffektive arbeidsetasjer og sosiale soner som inspirerer til faglig påfyll og et naturlige avbrekk fra arbeidssoner. Det er store glassflater midt på og i begge byggets gavler, noe som gir lys, luft – og en fantastisk utsikt til de grønne nærområdene og byen for øvrig.

Ta en 360 graders virtuell visning!

Klikk her for å ta en digital visning rundt i lokalet og i personalrestauranten

Klikk her for å se dronefilm av bygget og utsikten

Kartfilter

Areal ledig lokale:369,4 kvm BTA

Passer for: 10-15 personer

Mulighet for fleksible og skalerbare løsninger, sosiale soner og møterom.

To møterom og kjøkkensone deles med den andre leietakeren i etasjen.