Ledig fra

I dag

Adresse

Bøkkerveien 5, 0579 Oslo, Norge

Se i kart

Areal

900 Kvm

Fasiliteter

Kantine

Resepsjon

Garderobe

Sykkelparkering

Dusj

Bildelingsordning

Utsikt

Miljøsertifisering

BREEAM-NOR Very Good

Ønsker du å få tilsendt prospekt eller bare diskutere løsninger?

Ta kontakt med Cecilie Landgraff Bruusgaard på +47 928 05 505 eller clb@hoegheiendom.no

Legg igjen e-posten din, så tar vi kontakt

Nytt bygg med høy standard

Med inngangsparti i Bøkkerveien – som blir en livlig gate med butikker og spisesteder – ligger Bøkkerveien 5 midt i smørøyet på Hasle. Bøkkerveien 5 er et nybygd passivhus i energiklasse A, som har oppnådd karakteren «Very Good» i miljøsertifiseringsordningen BREEAM. På innsiden er det lagt vekt på å skape fellesområder som tilbyr en annen opplevelse og stemning enn arbeidssonene, med «grønne lunger» som gir noe tilbake til de som jobber i bygget. Naturlige materialer og taktile overflater dominerer, noe som bidrar til å skape et inviterende, avslappende og lunt miljø der man forhåpentlig har lyst til å oppholde seg lenge.

Bygget består av 8 etasjer og kjeller. Bygget inneholder en romslig, inviterende personalrestaurant tilknyttet terrasse, arealeffektive arbeidsetasjer og sosiale soner som inspirerer til faglig påfyll og et naturlige avbrekk fra arbeidssoner. Det er store glassflater midt på og i begge byggets gavler, noe som gir lys, luft – og en fantastisk utsikt til de grønne nærområdene og byen for øvrig.

Kartfilter

Beliggenhet

Kun 4 stoppesteder fra sentrum og midt mellom tre T-banestasjoner (Hasle, Økern og Løren) er Hasle et tilgjengelig knutepunkt for alle typer transport. Tett på hovedveinettet inn og ut av byen. Et titalls bussruter med avgang hvert 5. minutt i arbeidstiden. T-banen mot sentrum har avgang åtte ganger per time fra Økern, der annenhver avgang går via Ringen og Majorstuen.

Det finnes også tre bysykkel-stativer på området, og fra Hasle er det kun 14 minutter med sykkel ned til sentrum. Norges største bildelingsordning er også lokalisert på HasleLinje.

Passet ikke dette?

Se Hasle Tre

Hasle Tre

Ledig fra

2022

Areal

3000 Kvm

Les mer