Ledig fra

I dag

Adresse

Bøkkerveien 4, 0579

Se i kart

Areal

Butikklokaler fra 50-1200 kvm

Fasiliteter

Bildelingsordning

Garderobe med dusj

Garasje

Ladestasjoner

Sykkelparkering

Ønsker du å få tilsendt prospekt, se på plantegninger eller bare diskutere løsninger?

Ta kontakt med Morten Klerck-Nilssen på +47 900 34 973 eller morten@vinslottet.no

Legg igjen e-posten din, så tar vi kontakt

På Hasle er det nå etablert et nabolagssenter med handelsatrie – kalt Vinslottet.

Vi er på utkikk etter servering- og handelsaktører som kan utfylle de eksisterende aktørene i senteret. I byens fineste første etasje i et historisk bygg med god takhøyde og store glassfasader er det bare fantasien og kreativiteten som setter begrensninger.

Vi ser for oss små og mellomstore aktører fra 50 til 100 m2. Det er satt av plass for inntil 8600 m2 detaljhandel i første etasje av bygget og i tillegg ønsker vi at det etableres servering og andre servicefunksjoner i tilknytning til handelsarealene.

Vi er glade for å ha signert med følgende aktører/ bransjer: Bryggeri & spiseri, bakeri og pizzarestaurant, sushirestaurant, interiørbutikk, damemote, kjøkkenforretning, dagligvare, apotek og frisør. Vi har et stort legesenter med fysioterapi og kiropraktor. Vi ønsker flere spennende aktører for å komplimentere vårt totale tilbud. Les mer på: vinslottet.no

Vinslottet eies av Norwegian Property

Kartfilter

Beliggenhet

Vinslottet ligger svært sentralt plassert i forhold til det meste. Geografisk ligger vi midt mellom Oslos bydeler i øst, nord og syd og sentrum. Enten du kommer fra sentrum, Smestad, Furuset, Groruddalen og Gardermoen eller fra Kolbotn, vil alle veier føre deg direkte til Vinslottet. Nærmere 4 milliarder kroner er investert i det nye veisystemet fra Teisen til Sinsenkrysset for ytterligere å bedre trafikkflyten på Ring 3.

For oss betyr dette en fantastisk tilgjengelighet og et flunkende nytt Økernkryss. Dette krysset, som blant annet har tunnel til Sinsenkrysset, gir spesielt god tilgjengelighet for Vinslottet.

Kontakt

Meld din interesse eller kom innom for en visning

Morten Klerck-Nilssen

Utleie av lokaler

+47 900 34 973

Christian Stentoft Østby

Kunde- Og Utleiesjef Retail

924 29 999