Ledig fra

2022

Adresse

Haslevangen 18

Se i kart

Areal

280 kvm BTA

Fasiliteter

Arealeffektivt

Egen identitet

God eksponering

Miljøriktig/bærekraftig

Dusj-/garderobe

Bildelingsordning

Miljøsertifisering

BREEAM-NOR Excellent

Ønsker du å få tilsendt prospekt, se på plantegninger eller bare diskutere løsninger?

Ta kontakt med Cecilie Landgraff Bruusgaard på +47 928 05 505 eller clb@hoegheiendom.no

Legg igjen e-post eller telefonnummer, så tar vi kontakt

HasleTre er planlagt som en trekonstruksjon fra første skisse. Selve bygget blir veldig flott, både innvendig og utvendig. Fasaden vil bestå av sponkledning og fasaden skal skifte uttrykk etter årstidene. Deler av fasaden kles med grønne planter som fungerer i nordisk klima, og vi har planlagt en spektakulær takhage som både er en biotop for dyrking og et fint sted å oppholde seg.

Det ledige lokalet på 280 kvm BTA ligger i byggets første etasje og er perfekt for utadrettet virksomhet, slik som butikk eller serveringssted. Lokalet er på gateplan og blir en det av torget foran handelshuset Vinslottet. Etasjene over, 2. til 4. etg. blir arealeffektive kontorlokaler med god kontakt med torget og livet i området.

Miljø – sirkulærøkonomi og trebygg

I 2050 skal Norge være et lavutslippssamfunn. På HasleLinje ønsker vi å gjøre vår del av arbeidet mot lavutslipp ved å utvikle fremtidens bygg – HasleTre.

Når HasleTre står ferdig i 2022, har utbyggerne Höegh Eiendom og AF Eiendom allerede tenkt på bygningsmaterialenes neste livsfase. Det spektakulære trebygget på Hasle blir nemlig demonterbart, slik at materialene kan gjenbrukes i andre prosjekter i fremtiden. Dette gjør HasleTre til et forbilde for sirkulære bygg.

Beliggenhet

Kun 4 stoppesteder fra sentrum og midt mellom tre T-banestasjoner (Hasle, Økern og Løren) er Hasle et tilgjengelig knutepunkt for alle typer transport. Tett på hovedveinettet inn og ut av byen. Et titalls bussruter med avgang hvert 5. minutt i arbeidstiden. T-banen mot sentrum har avgang åtte ganger per time fra Økern, der annenhver avgang går via Ringen og Majorstuen.

Det finnes også tre bysykkel-stativer på området, og fra Hasle er det kun 14 minutter med sykkel ned til sentrum. Norges største bildelingsordning er også lokalisert på HasleLinje.

1/9
Et unikt trebygg i hjertet av HasleLinje Bygget blir bygget på tomten til den gamle porten til Vinmonopolets hovedlager En høy 1. etg ønsker besøkende og ansatte velkommen inn HasleTre ligger sentralt på HasleLinje. På HasleLinje finner man handel, næring, service og boliger i samspill. HasleTre ligger på torget foran handelshuset Vinslottet Kun 3 minutter til Hasle t-banestasjon. Løren og Økern ligger også kort gangavstand unna. Det er flere bysykkelstativer i området Kun 3 minutter å gå til bussen

Kartfilter

Personvern og informasjonskapsler

Ta kontakt med Cecilie Landgraff Bruusgaard på +47 928 05 505 eller clb@hoegheiendom.no

Legg igjen e-post eller telefonnummer, så tar vi kontakt