Ledig fra

2022

Adresse

Haslevangen 18

Se i kart

Areal

3000 kvm BTA

Fasiliteter

Møterom

Arealeffektivt

Egen identitet

God eksponering

Miljøriktig/bærekraftig

Dusj-/garderobe

Takterrasse

Bildelingsordning

Miljøsertifisering

BREEAM-NOR Excellent

Personvern og informasjonskapsler

Ta kontakt med Cecilie Landgraff Bruusgaard på +47 928 05 505 eller clb@hoegheiendom.no

Legg igjen e-post eller telefonnummer, så tar vi kontakt

HasleTre blir en speilvending av bygget til Wang Ung Oslo, den nyetablerte ungdomsskolen for idrettselever som sto klar til skolestart august 2018.

HasleTre vil bidra til å redusere karbon-avtrykket med over 50 % i forhold til konvensjonelle næringsbygg, og vil egne seg godt for moderne virksomheter med fokus på miljø og vårt felles samfunnsansvar, og som ønsker å være “herre i eget trehus”.

Byggets første etasje vil ha utadrettet virksomhet, mens 2. til 4. etg. blir arealeffektive kontorlokaler med god kontakt med torget og livet i området.

Herre i eget trehus?

HasleTre er i planleggingsfasen. Vi ønsker kontakt med potensielle brukere av hele bygget, ca. 3.000 kvm, eller brukere som trenger mindre areal. En kontoretasje vil utgjøre omtrent 600 kvm.

Miljø – sirkulærøkonomi og trebygg

I 2050 skal Norge være et lavutslippssamfunn. På HasleLinje ønsker vi å gjøre vår del av arbeidet mot lavutslipp ved å utvikle fremtidens bygg – HasleTre.

HasleTre skal være et forbilde for sirkulært nybygg. Bygget baserer seg på materialvalg med lavt klimagassutslipp og innovative løsninger med fokus på ombruk, resirkulering og løsninger som muliggjør demontering av bygningskomponenter og teknikk ved et senere tidspunkt.

Beliggenhet

Kun 4 stoppesteder fra sentrum og midt mellom tre T-banestasjoner (Hasle, Økern og Løren) er Hasle et tilgjengelig knutepunkt for alle typer transport. Tett på hovedveinettet inn og ut av byen. Et titalls bussruter med avgang hvert 5. minutt i arbeidstiden. T-banen mot sentrum har avgang åtte ganger per time fra Økern, der annenhver avgang går via Ringen og Majorstuen.

Det finnes også tre bysykkel-stativer på området, og fra Hasle er det kun 14 minutter med sykkel ned til sentrum. Norges største bildelingsordning er også lokalisert på HasleLinje.

1/9
Et unikt trebygg i hjertet av HasleLinje Bygget blir bygget på tomten til den gamle porten til Vinmonopolets hovedlager En høy 1. etg ønsker besøkende og ansatte velkommen inn Eget bygg med takterrasse? HasleTre ligger sentralt på HasleLinje. På HasleLinje finner man handel, næring, service og boliger i samspill. HasleTre ligger på torget foran handelshuset Vinslottet Kun 3 minutter til Hasle t-banestasjon. Løren og Økern ligger også kort gangavstand unna. Det er flere bysykkelstativer i området Kun 3 minutter å gå til bussen

Kartfilter

Personvern og informasjonskapsler

Ta kontakt med Cecilie Landgraff Bruusgaard på +47 928 05 505 eller clb@hoegheiendom.no

Legg igjen e-post eller telefonnummer, så tar vi kontakt