Ledig fra

2022

Adresse

Haslevangen 16, 0579 Oslo, Norge

Se i kart

Areal

3000 Kvm

Fasiliteter

Arealeffektivt

Egen identitet

God Eksponering

Miljøriktig

Sentralt

Miljøsertifisering

BREEAM-NOR Excellent

Ønsker du å få tilsendt prospekt, se på plantegninger eller bare diskutere løsninger?

Ta kontakt med Christian Geelmuyden på +47 930 96 855 eller crg@hoegheiendom.no

Legg igjen e-posten din, så tar vi kontakt

Eget bygg med takterrasse?

På torget utenfor hovedinngangen til Vinslottet har vi et kontorbygg på 3.000 kvm som vi planlegger å bygge i heltre. Bygget er planlagt med kjeller og fire etasjeplan der toppetasjen blir inntrukket med takterrasse.

«Torgbygget» blir en speilvending av bygget til Wang Ung Oslo, den nyetablerte ungdomsskolen for idrettselever som sto klar til skolestart august 2018.

Bygget vil være godt egnet for bedrifter som ønsker å være «herre i eget hus». I første etasje er det dessuten egnet til å etablere virksomhet mot publikum, som vi ha lett tilgang via torget foran handelssenteret i Bygg 01, Bøkkerveien og Haslevangen

Herre i eget hus

Torgbygget blir på 3.000 kvm over fire etasjer + kjeller, der første etasje egner seg til publikumsrettet virksomhet. Bygget ligger lett tilgjengelig fra Økernveien med få minutters gange til Hasle T-bane, og i umiddelbar nærhet til det nye handelssenteret i Bygg 01.

Kartfilter

Beliggenhet

Kun 4 stoppesteder fra sentrum og midt mellom tre T-banestasjoner (Hasle, Økern og Løren) er Hasle et tilgjengelig knutepunkt for alle typer transport. Tett på hovedveinettet inn og ut av byen. Et titalls bussruter med avgang hvert 5. minutt i arbeidstiden. T-banen mot sentrum har avgang åtte ganger per time fra Økern, der annenhver avgang går via Ringen og Majorstuen.

Det finnes også tre bysykkel-stativer på området, og fra Hasle er det kun 14 minutter med sykkel ned til sentrum. Norges største bildelingsordning er også lokalisert på HasleLinje.

Passet ikke dette?

Se Bøkkerveien 5

Bøkkerveien 5

Ledig fra

I dag

Areal

900 Kvm

Les mer