Ledig fra

2022

Adresse

Haslevangen 18, 0579 Oslo, Norge

Se i kart

Areal

3000 Kvm

Fasiliteter

Arealeffektivt

Egen identitet

God eksponering

Miljøriktig/bærekraftig

Sentralt

Dusj og garderobe

Miljøsertifisering

BREEAM-NOR Excellent

Ønsker du å få tilsendt prospekt, se på plantegninger eller bare diskutere løsninger?

Ta kontakt med Christian Geelmuyden på +47 930 96 855 eller crg@hoegheiendom.no

Legg igjen e-posten din, så tar vi kontakt

Eget trebygg med takterrasse?

På torget ved hovedinngangen til Vinslottet planlegger vi oppføring av et bærekraftig trebygg på rundt 3.000 kvm. Bygget planlegges med fire etasjer + kjeller. Toppetasjen blir inntrukket med takterrasse og flott utsikt over byen.

Hasle Tre blir en speilvending av bygget til Wang Ung Oslo, den nyetablerte ungdomsskolen for idrettselever som sto klar til skolestart august 2018.

Hasle Tre vil bidra til å redusere karbon-avtrykket med over 50% i forhold til konvensjonelle næringsbygg, og vil egne seg godt for moderne virksomheter med fokus på miljø og vårt felles samfunnsansvar, og som ønsker å være “herre i eget trehus”.

Byggets første etasje vil ha utadrettet virksomhet, mens 2. til 4. etg. blir arealeffektive kontorlokaler med god kontakt med torget og livet i området.

Herre i eget trehus?

Hasle Tre er i planleggingsfasen. Vi ønsker kontakt med potensielle brukere av hele bygget, ca. 3.000 kvm, eller brukere som trenger mindre areal. En kontoretasje vil utgjøre omtrent 600 kvm.

Miljø – sirkulærøkonomi og trebygg

I 2050 skal Norge være et lavutslippssamfunn. På HasleLinje ønsker vi å gjøre vår del av arbeidet mot lavutslipp ved å utvikle fremtidens bygg – Hasle Tre.

Hasle Tre skal være et forbilde for sirkulært nybygg. Bygget baserer seg på materialvalg med lavt klimagassutslipp og innovative løsninger med fokus på ombruk, resirkulering og løsninger som muliggjør demontering av bygningskomponenter og teknikk ved et senere tidspunkt.

Kartfilter

Beliggenhet

Kun 4 stoppesteder fra sentrum og midt mellom tre T-banestasjoner (Hasle, Økern og Løren) er Hasle et tilgjengelig knutepunkt for alle typer transport. Tett på hovedveinettet inn og ut av byen. Et titalls bussruter med avgang hvert 5. minutt i arbeidstiden. T-banen mot sentrum har avgang åtte ganger per time fra Økern, der annenhver avgang går via Ringen og Majorstuen.

Det finnes også tre bysykkel-stativer på området, og fra Hasle er det kun 14 minutter med sykkel ned til sentrum. Norges største bildelingsordning er også lokalisert på HasleLinje.

Passet ikke dette?

Se Bøkkerveien 5

Bøkkerveien 5

Ledig fra

I dag

Areal

900 Kvm

Les mer