Ledig fra

I dag

Adresse

Karvesvingen 5, 0579 Oslo, Norge

Se i kart

Areal

440 kvm

Fasiliteter

Personalrestaurantrestaurant

Dusj-/garderobe

Eksklusive møterom

Garasje/P-plass

Kaffebar

Sykkelparkering og –verksted

Takterrasse

Tørkerom

Bildelingsordning

Dekk- og skibokshotell

Bilvask

Felles resepsjon

Kontorfellesskap

Miljøsertifisering

BREEAM-NOR Excellent

Personvern og informasjonskapsler

Ta kontakt med Cecilie Landgraff Bruusgaard på +47 928 05 505 eller clb@hoegheiendom.no

Legg igjen e-post eller telefonnummer, så tar vi kontakt

Vi kan jobbe smartere

​Smartbygget Karvesvingen 5 i Oslo skal stimulere de ansatte til å jobbe smartere og mer effektivt ved bruk av teknologi og gode løsninger. Adgang, belysning og praktiske gjøremål er blant funksjonene de ansatte selv styrer, og bygget selv optimaliserer driften ved bruk av avansert dataanalyse. Nå er bygget, som er ett av de fremste smartbyggene i Europa, tatt i bruk.

Lokalet ligger i 5. etg. Fra personalrestauranten og kaffebaren i 1. etg kommer man inn i en felles lounge som deles mellom leietakerne i etasjen. Minikjøkken i loungen samt eget minikjøkken i lokalet. Møterom og flexrom tilpasses til leietakers behov. Felles møtereom i byggets 1. etg og toppetasje kan benyttes i tillegg til egne eksklusive møterom.

Vi har formet et sentralt beliggende bygg med et flott arkitektonisk uttrykk og god eksponering mot Ring 3. Det er satt krav til moderne og smarte løsninger som fremmer innovasjon og nytenkning. Bygget består av 11 etasjer + kjeller. Etasjene 9 til 11 er terrassert.

I 3. etg finner du Ö, en fleksibel alt-i-ett kontorløsning for freelancere og små bedrifter. Her kan du og din bedrift leie det medlemsskapet som passer dere best;  valgfri eller fast plass i åpent landskap eller eget kontor. Inviter kunder til en presentasjon i et av de imponerende lyd-og bilderommene og produser din egen podcast i Ö-s eget podcastrom.

Kartfilter

Fakta om bygget:

  • 6.000 sensorer for bla. å måle tilstedeværelse, temperatur og bevegelse.
  • Lysarmaturene er datakablet og utstyrt med sensorer for temperatur og tilstedeværelse.
  • Wifi-punkter har innebygd bluetooth- og zigbeeantenner, som gir et heldekkende IoT-nettverk.
  • Adgang, heisstyring og lysstyring gjøres via Smarttelefon.
  • En dataplattform er utviklet spesielt for dette prosjektet og henter informasjon fra byggsystemer og sensorer, samtidig som den styrer blant annet ventilasjon og energiforbruk.
  • Bygget sertifiseres som BREEAM-NOR Excellent og skal oppnå passivhusstandard og Energiklasse A.
  • Leietakere er blant annet IT-selskapet ATEA, Schindler, Signify / Phillips, Brother, Com4, Ö mfl.

 

Beliggenhet

Kun 4 stoppesteder fra sentrum og midt mellom tre T-banestasjoner (Hasle, Økern og Løren) er Hasle et tilgjengelig knutepunkt for alle typer transport. Tett på hovedveinettet inn og ut av byen. Et titalls bussruter med avgang hvert 5. minutt i arbeidstiden. T-banen mot sentrum har avgang åtte ganger per time fra Økern, der annenhver avgang går via Ringen og Majorstuen.

Det finnes også tre bysykkel-stativer på området, og fra Hasle er det kun 14 minutter med sykkel ned til sentrum. Norges største bildelingsordning er også lokalisert på HasleLinje.

 

Passet ikke dette?

Se Karvesvingen 7

Karvesvingen 7

Ledig fra

2021

Areal

1140 Kvm

Les mer