Ledig fra

I dag

Adresse

Karvesvingen 5, 0579 Oslo, Norge

Se i kart

Areal

440 kvm

Fasiliteter

Personalrestaurantrestaurant

Dusj-/garderobe

Eksklusive møterom

Garasje/P-plass

Kaffebar

Sykkelparkering og –verksted

Takterrasse

Tørkerom

Bildelingsordning

Dekk- og skibokshotell

Bilvask

Felles resepsjon

Kontorfellesskap

Miljøsertifisering

BREEAM-NOR Excellent

Ønsker du å få tilsendt prospekt, se på plantegninger eller bare diskutere løsninger?

Ta kontakt med Severin Sørlie på 45491460 eller ses@hoegheiendom.no

Legg igjen e-post eller telefonnummer, så tar vi kontakt

Det ledige lokalet ligger i 5. etg og er på 450 kvm. Lokalet har store vinduer, minikjøkken og åpne områder som man kan innrede slik man selv ønsker; åpne plasser, møterom, sosial sone og stillerom. Fra personalrestauranten og kaffebaren i 1. etg kommer man inn i en felles lounge som deles mellom leietakerne i etasjen. Bygget har flotte felles møterom i 1. etg og i toppetasjen kan benyttes i tillegg til egne eksklusive møterom. I toppetasjen har man tilgang til takterassen med flott utsikt over området og Oslofjorden. I kjelleren er det innendørs sykkelparkering og garderober med håndekleservice. Da slipper man å ta med våte håndkler hjem fra jobb!

Karvesvingen 5 ligger i nærheten av tre t-bane-stasjoner; Hasle, Løren og Økern. Det er også gode bussforbindelser i østgående og vestgående retning i umiddelbar nærhet. Bysykkelstativer, parkering for sparkesykler og bildeling rett utenfor bygget.

Overnevnte leiepris er basert på et estimat fra utleier. Endring/justering på planløsning og bygningsmessige arbeider vil føre til endringer i prisen.

Kartfilter