Ledig fra

I dag

Adresse

Karvesvingen 7

Se i kart

Areal

249 Kvm

Fasiliteter

Business lounge/lobby

Dusj-/garderobe

Møteromssenter

Parkering

Restaurant/bar

Sykkelparkering og –verksted

Treningssenter

Møterom

Stillerom

Miljøsertifisering

BREEAM-NOR Very Good

Ønsker du å få tilsendt prospekt, se på plantegninger eller bare diskutere løsninger?

Ta kontakt med Severin Sørlie på 45491460 eller ses@hoegheiendom.no

Legg igjen e-post eller telefonnummer, så tar vi kontakt

Lokalet i Karvesvingen 7 (K7) har unikt interiør med store vinduer, møterom, minikjøkken, industrielle detaljer, en imponerende lobby og alle fasiliteter under samme tak. Bygget er nemlig integrert i et hotell, med alle hotellets fasiliteter tilgjengelig for kontorbrukerne. Lokalet ligger i byggets 5. etasje.

 

Det siste ledige lokalet i K7 passer perfekt for mindre bedrifter med 10-12 ansatte. Her kan man innrede slik man selv ønsker med et åpent arbeidsområde og hyggelig sosial sone. Lokalet inneholder et møterom, tre ulike rom som kan brukes som kontor eller stillerom og et minikjøkken (lokalisert rett utenfor i samme etasje). Delvis åpen himlinger og synlige installasjoner understreker det røffe uttrykket og skaper et urbant og moderne kontor. Nøkkelord er godt dagslys og en åpen følelse.

 

De ansatte og gjester ønskes velkommen i en spektakulær lobby i første etasje. Her er det høyt under taket og unike tredetaljer. K7 er integrert med Quality Hotel Hasle Linie. Dette gir brukerne et utvidet tilbud under samme tak; restaurant, bar, uteservering og hotellovernatting. Ved inngangen til K7 finner man hotellets møteromssenter hvor man kan booke møterom i ulike størrelser, samt konferansesaler.

 

I undertasjen finner man treningssenteret STERK trening og helse. Her er det dusj- og garderobefasiliteter. Senteret gir de ansatte mulighet til å trene før, under eller etter arbeidstiden. STERK har også sin egen klinikk med fysioterapauter, kiropraktorer og lignende samt bedriftshelsetjeneste.

 

NENT (Nordic Entertainment Group) holder til i 1-5 etasje. Dette er en spennende leietaker med kjente varemerker som blant annet TV3, P4 og rettighetene til Premier League. De har studioer i byggets første etasje med livesendinger og kjente gjester. Andre leietakere på huset er Metrisk og AstraZeneca.

Beliggenhet

Det finnes knapt et mer tilgjengelig område i Oslo enn Hasle. Kun 4 stoppesteder fra sentrum og midt mellom tre T-banestasjoner (Hasle, Økern og Løren) er Hasle et tilgjengelig knutepunkt for alle typer transport. Tett på hovedveinettet inn og ut av byen. Et titalls bussruter med avgang hvert 5. minutt i arbeidstiden. T-banen mot sentrum har avgang åtte ganger per time fra Økern, der annenhver avgang går via Ringen og Majorstuen. Det finnes også tre bysykkel-stativer på området, og fra Hasle er det kun 14 minutter med sykkel ned til sentrum.

 

I hjertet av HasleLinje, kun 50 meter fra K7, finner man handelshuset Vinslottet med ulike butikker, restauranter og en café.

 

Norges største bildelingsordning, Otto, er lokalisert på HasleLinje. Bildelingsordningen gir fleksibilitet til ansatte som kan låne bil rett uten for bygget.

Kartfilter