Ledig fra

I dag

Adresse

Karvesvingen 7

Se i kart

Areal

1140 Kvm

Fasiliteter

Business lounge/lobby

Dusj-/garderobe

Møteromssenter

Parkering

Restaurant/bar

Sykkelparkering og –verksted

Treningssenter

Miljøsertifisering

BREEAM-NOR Very Good

Ønsker du å få tilsendt prospekt, se på plantegninger eller bare diskutere løsninger?

Ta kontakt med Cecilie Landgraff Bruusgaard på +47 928 05 505 eller clb@hoegheiendom.no

Legg igjen e-post eller telefonnummer, så tar vi kontakt

K7 er noe helt spesielt. Et kontorbygg integrert i et hotell, med alle hotellets fasiliteter tilgjengelig for kontorbrukerne; møteromssenter, restaurant, bar, uteservering, treningssenter, lobby etc. K7 ligger i hjertet av Oslos største utviklingsrområde, Hovinbyen – et sted med vekst og spennende bygulv. Det ledige lokalet ligger i byggets toppetasje med god utsikt ut over HasleLinje og Løren. 

K7 er et unikt og fleksibelt konsept hvor det beste av to verdener kombineres – kontor og hotell. Kontorbygget er ikke bare smart når det gjelder energibruk og tekniske løsninger – det er smart fordi det gir mennesker rom til å være både effektive og sosiale. Lokalene har store vinduer som strekker seg fra gulv til tak. Fine kjøkkensoner og møterom. Bygget var ferdig i juni 2021.

Kontorbygget er knyttet sammen med Quality Choice Hotel Hasle Linie som gjør det mulig å holde en konferanse, gjennomføre større møter og innlosjere gjester. Et levende miljø med blant annet bar og restaurant er åpent for alle hele uken. Dusj- og garderobefasiliteter for kontordelen er i sambruk med byggets treningssenter STERK trening. STERK tilbyr også klinikk med fysioterapauter, kiropraktorer og lignende samt bedriftshelsetjeneste.

NENT (Nordic Entertainment Group) holder til i 1-5 etasje. Dette er en spennende leietaker med kjente varemerker som blant annet TV3, P4 og rettighetene til Premier League. De vil ha studioer i byggets første etasje med livesendinger og kjente gjester.

Beliggenhet

Det finnes knapt et mer tilgjengelig område i Oslo enn Hasle. Kun 4 stoppesteder fra sentrum og midt mellom tre T-banestasjoner (Hasle, Økern og Løren) er Hasle et tilgjengelig knutepunkt for alle typer transport. Tett på hovedveinettet inn og ut av byen. Et titalls bussruter med avgang hvert 5. minutt i arbeidstiden. T-banen mot sentrum har avgang åtte ganger per time fra Økern, der annenhver avgang går via Ringen og Majorstuen. Det finnes også tre bysykkel-stativer på området, og fra Hasle er det kun 14 minutter med sykkel ned til sentrum.

Norges største bildelingsordning, Otto fra Bertel O. Steen, er lokalisert på HasleLinje. Bildelingsordningen kan erstatte 20 til 40 tjenestebiler.

Kartfilter