Ledig fra

I dag

Adresse

Bøkkerveien 4, 0579

Se i kart

Areal

Pop-up lokale på 200 kvm

Fasiliteter

Strøm

Form lokalet slik du selv ønsker

Korttidsleie

Parkering

Sykkelparkering

Personvern og informasjonskapsler

Ta kontakt med Cecilie Landgraff Bruusgaard på +47 928 05 505 eller clb@hoegheiendom.no

Legg igjen e-post eller telefonnummer, så tar vi kontakt

Nå har du en unik mulighet til å åpne en pop-up butikk på HasleLinje i Oslo! Lokalet på 200 kvm er perfekt for deg som ønsker å selge varer eller tjenester direkte til kunder før jul, eller for deg som lurer på om du skal starte butikk, men ønsker å teste markedet for produktene dine først.

Lokalet er ledig omgående og kan leies ut desember 2020. Du kan selv bestemme hvordan du ønsker å innrede lokalet.

Lokalet ligger på Vinslottet, et lokalt handelshus på HasleLinje. Vinslottet ligger midt mellom tre t-banestasjoner; Løren, Hasle og Økern. Det er parkeringshus tilknyttet senteret og rikelig med sykkelparkering i nærheten.

Kartfilter

Beliggenhet

Vinslottet ligger svært sentralt plassert i forhold til det meste. Geografisk ligger vi midt mellom Oslos bydeler i øst, nord og syd og sentrum. Enten du kommer fra sentrum, Smestad, Furuset, Groruddalen og Gardermoen eller fra Kolbotn, vil alle veier føre deg direkte til Vinslottet. Nærmere 4 milliarder kroner er investert i det nye veisystemet fra Teisen til Sinsenkrysset for ytterligere å bedre trafikkflyten på Ring 3.

For oss betyr dette en fantastisk tilgjengelighet og et flunkende nytt Økernkryss. Dette krysset, som blant annet har tunnel til Sinsenkrysset, gir spesielt god tilgjengelighet for Vinslottet.

Passet ikke dette?

Se HasleTre

HasleTre

Ledig fra

2022

Areal

3000 kvm BTA

Les mer

Kontakt

Meld din interesse eller kom innom for en visning

Cecilie Landgraff Bruusgaard

Utleiesjef HasleLinje

+47 928 05 505