Ledig fra

I dag

Adresse

Karvesvingen 2

Se i kart

Areal

Fra 410 - 1950 kvm BTA

Fasiliteter

Møterom

Toppetasje

Personalrestaurant

Sykkelparkering

Ønsker du å få tilsendt prospekt, se på plantegninger eller bare diskutere løsninger?

Ta kontakt med Cecilie Landgraff Bruusgaard på +47 928 05 505 eller clb@hoegheiendom.no

Legg igjen e-post eller telefonnummer, så tar vi kontakt

Skap et unikt kontor i toppetasjen i Karvesvingen 2! Etasjen deles inn i tre ulike lokaler på 410, 450 og 929 kvm BTA, men det er også mulig å leie hele etasjen på 1950 kvm BTA. Lokalene har god utsikt over området og ligger ved porten til HasleLinje. Her kan du leie ønsket areal ferdig innredet slik den er i dag, eller innrede med nytt interiør. Se forslag til ulike interiørkonsepter i bildegalleriet.

Bygget består av åtte etasjer + kjeller med parkering, sykkelparkering, dusj-/garderobefasiliteter, lager og tekniske rom. Bygget har god eksponering mot Økernveien/Ring 3 og enkel adkomst fra hovedveinettet.

Byggets leietakere har tilgang til dusj- og garderobefasiliteter i byggets kjeller, samt sykkelparkering og lager. Leietaker kan også nyttiggjøre seg byggets felles resepsjon med post-/budekspedeirng, samt tilgang til byggets personalrestaurant drevet av De 3 Stuer (4 Service).

Byggets hovedadkomst er fra Karvesvingen, men bygget har også inngang fra Bøkkerveien – vis a vis inngangen til handelshuset Vinslottet.

Karvesvingen 2 er oppført i 2016 som BREEAM Excellent, energiklasse A, passivhus.

Kun 4 stoppesteder fra sentrum og midt mellom tre T-banestasjoner (Hasle, Økern og Løren) er Hasle et tilgjengelig knutepunkt for alle typer transport. Tett på hovedveinettet inn og ut av byen. Et titalls bussruter med avgang hvert 5. minutt i arbeidstiden. T-banen mot sentrum har avgang åtte ganger per time fra Økern, der annenhver avgang går via Ringen og Majorstuen.

Det finnes også tre bysykkel-stativer på området, og fra Hasle er det kun 14 minutter med sykkel ned til sentrum. Norges største bildelingsordning er også lokalisert på HasleLinje.

Kartfilter