Quality Hotel™ Hasle Linie har til sammen 208 hotellrom, restaurant, bar og møteromssenter for små og store møter. Test et nytt hotell neste gang du skal arrangere konferanse!

Møteromssenter og konferansesaler

På hotellet finner du flere ulike møterom til få eller mange deltagere. Hotellet har kapasitet til å ta imot totalt 700 konferansegjester. Storsalen på 380 kvadratmeter har plass til 450 stykker i kinooppsett.

Restaurant og bar

Er du fysen, trenger du ikke lete lenge eller reise langt etter en god restaurant. Bare ta heisen ned til hotellets restaurant – Bistro X. Spis et deilig, ukomplisert og smaksrikt måltid laget fra bunnen av. Restauranten henter inspirasjon fra den franske brasserie-tradisjonen og kombinerer det med det nordiske kjøkkenet.

Vil du ha et lettere måltid eller noe godt å drikke, er Bar X perfekt for deg. Her serveres alt som serveres i en bar, i tillegg til enkel mat. Om sommeren anbefaler vi å sitte på barens uteservering.

Treningssenter

Dersom du syns det kjipeste med å reise er å komme ut av treningsrutinene, har du ingenting å grue deg til når du skal bo her. Sterk Helse med 1600 kvadratmeter treningssenter har det du måtte trenge av utstyr til både styrke- og utholdenhetstrening.

Et steinkast unna hotellet ligger handelssenteret Vinslottet der du finner dagligvarebutikk, frisører, flere butikker og et apotek. Både på Vinslottet og i umiddelbar nærhet finnes det også en rekke spisesteder som passer for både liten og stor, i tillegg til treningssenter og legevakt .

Lyst til å booke et opphold eller et møte?

Ta kontakt med Quality Hotel Hasle Linie!

Quality Hotel Hasle Linie

Booking

+47 21 95 78 00

Kartfilter