Et fint hotell med 217 rom og flott konferansesal kompletterer HasleLinje som sted. Med næring, boliger, butikker, restauranter og nå også skole får Oslo øst nå en ny og levende bydel. Utbyggeren heter Petter Stordalen, og kjeden er Nordic Choice Hotels.

Allerede i 2020 vi det nye hotellet stå klart, og Petter Stordalen er klar på hvorfor han velger å etablere nytt hotell på HasleLinje.

– Dette er byutvikling! Her har man tenkt større enn grå næringsbygg og et gatemiljø som stenger klokka fem. I stedet blir det boliger, restauranter, yrende liv, familier, venner og arbeid om hverandre. En ekstra bonus er Oslo sentrum rett nedi svingen. Dette området treffer spikeren på hodet når det gjelder hvordan folk vil jobbe og leve i dag. Derfor er vi her, sier Stordalen.

Kontraktskriving på HasleLinje i juni 2018: Petter Stordalen mellom administerende direktør Eirik Thrygg i Höegh Eiendom (til høyre) og Andreas Jul Røsjø konserndirektør Eiendom og Energi i AF gruppen. Foto: Yvonne Sollihaugen

Nordic Choice Hotels er et av Nordens største hotellkonsern med over 190 hoteller og 16 000 medarbeidere. Alle hoteller er miljøsertifisert etter ISO 14001.

Hasle blir et levende sted

En rekke aktører har allerede valgt HasleLinje, og stadig flere kommer til. Med en miks av bolig, næring, service og skole er hotell selve prikken over i’en for å skape et levende sted som begeistrer. Hotellet vil komplettere HasleLinje, og bidra ytterligere i attraktiviteten til området. Så vi er glad for at Nordic Choice Hotels har tenkt stort og valgt HasleLinje, sier Cato Dehli Lauritzen, daglig leder i HasleLinje. Hotellet vil inneha 217 rom, konferansesal for 475 personer og svært gode møteromsfasiliteter.

Slik blir det nye hotellet Petter Stordalen bygger på Hasle. Illustrasjon: Ghilardi+Hellsten / Photon Images.

Et hotell som vil komme Hasle til gode

–Vi synes det er flott å kunne bidra til å utvikle en helt ny bydel i Oslo. HasleLinje er sentralt og lett tilgjengelig, samtidig er det utenfor den mest kompakte bykjernen. Denne bydelen vil tiltrekke seg forretnings- og fritidsreisende som trenger senger å sove i, møterom der de kan møtes, og restauranter å spise på. Vi gleder oss til å levere hotellopplevelser som vil komme bydelen til gode, sier Torgeir Silseth, administrerende direktør i Nordic Choice Hotels.

Dette gleder vi oss til!

Illustrasjon øverst i saken: Ghilardi+Hellsten / Photon Images