Et område med en rik historie og en spennende fremtid. Vi bygger et nabolag der folk kan leve og jobbe side om side. Vi kaller det balanse.

HasleLinje er en 100 mål stor eiendomen som ligger mellom t- banestasjonene Hasle, Løren og Økern. Hjertet i denne trekantede tomta er Vinmonopolets gamle tapperi, en arkitektonisk perle som nå skal huse unike leiligheter og en handlegate. Rundt det gamle vinslottet er det bygget miljøvennlige, funksjonelle kontorbygg tilrettelagt for det nye arbeidslivet, og topp moderne boliger i grønne omgivelser.

Det er Höegh Eiendom og AF Eiendom som eier HasleLinje. Selskapene har en lang historikk innen utvikling av eiendom og har lagt lista høyt når det kommer til arkitektur så vel som miljøprestasjoner. Ikke minst har vært viktig å ta med seg Hasles fortid inn i fremtiden. Vinslottet – Vinmonopolets gamle tapperi på Hasle, er er nå blitt til boliger og kjøpesenter eid av Norwegian Properties. På Haslelinje forenes familier, bedrifter, lokale butikker og nysgjerrige forbispaserende. Alle er velkomne.

 

 

3000

jobber her
i dag

6000

jobber her
i fremtiden

1600

bor i Krydderhagen
og Vinslottet

350

spreke ungdomselever
på WangUng

217

hotellrom klare første
halvår 2021

2000

KVM med trening

Ta kontakt

Vi følger transformasjonen på nært hold fra Karvesvingen 5 på HasleLinje og kan hjelpe deg med alt du måtte lure på.

Cecilie Landgraff Bruusgaard

Kunde- og eiendomssjef

+47 928 05 505

Kartfilter