HasleLinje ligger sentralt mellom Carl Berner, Løren, Sinsen og Tøyen, og er et fremtidsrettet område som både folk og bedrifter flytter til. Dette er ikke bare Oslos kanskje mest moderne bydel – den er også en av de mest tilgjengelige!

Ta t-banen

Hasle ligger i samme avstand fra Oslo S som det Majorstua gjør. Hit er det lett å komme med nær sagt hvilket som helst transportmiddel. Med t-banen, for eksempel, bruker du bare åtte minutter fra Jernbanetorget, fjorten minutter fra Majorstua og fem minutter fra Nydalen. Både linje 4 og 5, med stasjoner på Hasle, Løren og Økern, stanser i nabolaget, og det gjør de hvert sjuende minutt.

… eller en buss

Hit går også mange bussruter: 21 fra Tjuvholmen og Helsfyr, 23 fra Lysaker og Simensbråten, 24 fra Fornebu og Bryn, 28 fra Fornebu og Helsfyr og 60 fra Vippetangen og Tonsenhagen, sørger for at en buss aldri er langt unna – både når det gjelder tid og sted. Alle veier fører til Hasle!

Dele bil, kanskje?

Norges største bildelingsordning ligger på HasleLinje. Hertz BilPool har hele 28 biler basert her. Har du et møte på et sted som ligger litt kjelkete til eller utenfor sentrum, er det bare å ta en bil, kjøre frem og tilbake dit du skal, og siden parkere bilen og ikke tenke mer på den. Bilpoolen er tilgjengelig for Hasles beboere utenom arbeidstiden.

Tur/retur Gardermoen – null stress

Til sist er det Flybussen. FB5, som begynner ved SAS-hotellet, stanser på Hasle torg, mens FB3, som kommer fra Bekkestua, stanser på Økern senter – begge hver halve time.