Når du har et godt forhold til naboen er det lett å spørre om å få låne en kopp sukker til kakebakingen. Eller bilen når du skal på møte i byen...

«Alt» innen rekkevidde

Med stadig økende antall beboere og bedrifter i området, er det også et økende behov for flere tjenester som kan gjøre hverdagen enklere. Her finner du blant annet en veldig god bildelingstjeneste – og antall servicetilbud er bare økende.

Smart med Bysykkel

Vi har lagt til rette for sykling til og fra HasleLinje, med både fine sykkelveier og sykkelparkering, både utendørs og inne i byggene. I tillegg er det tre bysykkel-stasjoner i området, hvor du kan leie sykkel for kortere eller lengre perioder. Les mer om tjenesten på oslobysykkel.no

Bli kjent med Fossheimpatruljen og Fossheim Sykkelservice

HasleLinje er stolt samarbeidspartner til Fossheim – en bedrift her på Hasle som jobber for å få mennesker til å lykkes gjennom arbeidstrening og varig tilrettelagt arbeid.

Fossheim Sykkelservice har dyktige servicemekanikere og ivrige assistenter som utfører alle typer service og justeringer på sykkelen din (som du ikke vil bruke tid på selv). De tilbyr også vinterlagring på sykkelhotell for de som trenger det.

Fossheimpatruljen tilbyr blant annet pakking og emballering, montering, adressering og distribusjon. og mye mer. Håndklevask, blomstervanning og søppelplukking i nærmiljøet står også på listen over tjenester den flotte gjengen kan bidra med. Oppdragene kan skreddersys etter behov.

 

Norges beste bildelingstjeneste?

Hertz BilPool har hele 28 biler basert på HasleLinje i det som er en av Norges største bildelingsordninger. Det betyr at du enkelt kan låne en bil når du trenger det, uten å måtte tenke på leiebil eller taxi. Når du er ferdig er det bare å parkere bilen og ikke tenke mer på den.

Bildelingsordningen er primært til bruk for ansatte i bedriftene på HasleLinje, men også tilgjengelig for nabolagets beboere utenom arbeidstiden.

Fossheim er en bedrift som får mennesker til å lykkes. De hjelper både store og små bedrifter.

Ta kontakt

Vi følger transformasjonen på nært hold fra Karvesvingen 5 på HasleLinje og kan hjelpe deg med alt du måtte lure på.

Cecilie Landgraff Bruusgaard

Utleiesjef HasleLinje

+47 928 05 505

Kartfilter