La deg friste av et variert utvalg kaféer, restauranter og take away-tilbud på HasleLinje. Du trenger nemlig ikke dra ned til sentrum for å spise og drikke godt.

En smak av verden på Vinslottet

Vinslottet er et naturlig sosialt samlingspunkt for alle som jobber og bor på HasleLinje – enten du skal ha frokost, lunsj eller noe godt å bite i på kveldene og i helgene. Med italiensk pizza, bakeri, gastropub, sushi og asiatisk street food skal det vanskelig gjøres å ikke finne noe du liker her.

Les mer om spisestedene på Vinslottet.

Hjemmekoselig på Café Porten

I hyggelige lokaler i Haslevangen 16 (i første etasje til Wang Ung) serveres ferskbrygget kaffe, friske og deilige limonader, smoothies og hjemmelaget frokost og lunsj. All maten leveres og serveres av ansatte ved Fossheim, en lokal nabolagsbedrift som står for inkludering og arbeidsglede!
Les mer om Café Porten her.

 Urban stemning på Pipa Kafé og vinbar

Pipa Kafé og vinbar finner du i det gamle Fyrhuset i Bøkkerveien – rett under pipa! Til frokost og lunsj serveres fristende sandwiches og açai bowls, hjemmebakte kaker og kvalitetskaffe. Etter klokken 17 er det småretter som står på menyen, og i helgene er fristes det med bydelens (kanskje) eneste brunsj. Pipa arrangerer også spennende pop-ups innimellom.

Les mer om Pipa Kafé og vinbar her.

Ta kontakt

Vi følger transformasjonen på nært hold fra Karvesvingen 5 på HasleLinje og kan hjelpe deg med alt du måtte lure på.

Cecilie Landgraff Bruusgaard

Kunde- og eiendomssjef

+47 928 05 505

Kartfilter