Enten du kommer til fots, på sykkel, med buss eller t-bane – det er lett å komme seg til Oslos nye nabolag.

HasleLinje er nærmere enn du kanskje tror

HasleLinje ligger sentralt til mellom Carl Berner, Løren, Sinsen og Tøyen. Det er faktisk lik avstand fra Oslo S til Majorstua som det er til Hasle. Å sykle ned til sentrum går på 14 minutter (mens det kanskje tar litt lengre tid å sykle opp). Ifølge Google Maps tar det 23 minutter å gå fra «Løkka» og opp. Fra Jernbanetorget bruker du 45 minutter til fots mens hvis du velger sykkel kan du beregne 22 minutter (altså 8 minutter lenger enn å sykle motsatt vei).

 

Til fots og på sykkel

Vi er opptatt at både kropp og miljø skal ha det godt og har tilrettelagt for det med gode gang- og sykkelstier og sykkelparkeringer inne i byggene. Det skal med andre ord være enkelt å komme til HasleLinje både til fots og på sykkel.

Trenger du hjelp til å reparere sykkelen? Det er både stasjon for enkel reparasjon og sykkelverksted i området.

God bussdekning

Rute 21 fra Tjuvholmen og Helsfyr, 23 fra Lysaker og Simensbråten, 24 fra Fornebu og Bryn, 28 fra Fornebu og Økern T og 60 fra Vippetangen og Tonsenhagen, sørger for at en buss aldri er langt unna – både når det gjelder tid og sted. «Alle» veier fører til Hasle.

Velg mellom 3 T-banestasjoner

Med t-banen bruker du bare åtte minutter fra Jernbanetorget, fjorten minutter fra Majorstua og fem minutter fra Nydalen til HasleLinje. Både linje 4 og 5 stopper i nabolaget, så ofte som hvert sjuende minutt, på stasjonene Hasle, Løren og Økern,

 

Flybussen til og fra Gardermoen

Flybussens rute FB3 mellom Bekkestua og Gardermoen stopper hver halvtime på Økern T. Fra Hasle Torg kan du gå på Flybussens rute FB5 fra Radisson Blu Scandinavia (SAS-hotellet), også den hver halvtime.

Parkering

HasleLinje ligger sentralt plassert også i forhold til hovedveinettet, og dersom du kommer med egen bil har du enkel innfart fra Ring 3 og Ring 2. Parkeringshusene finner du med innkjørsel fra Haslevangen og Karvesvingen (under Pipehuset).

På HasleLinje finner du også Norges beste bildelingsordning.

Ta kontakt

Vi følger transformasjonen på nært hold fra Karvesvingen 5 på HasleLinje og kan hjelpe deg med alt du måtte lure på.

Cecilie Landgraff Bruusgaard

Kunde- og eiendomssjef

+47 928 05 505

Kartfilter