Med både treningssenter og legesenter på HasleLinje har du et fullspekket helsetilbud i umiddelbar nærhet. Lange åpningstider og dyktige ansatte som brenner for faget sitt, gir deg både trygghet og fleksibilitet i hverdagen.

STERK er en av få institusjoner hvorav mange av deres behandlere har flere profesjonsutdannelser og alle er personlige trenerer som utgangspunkt. De har et treningssenter på HasleLinje og en klinikk med leger, kiropraktorer, fysioterapeuter mm på Vinslottet. Dette danner grunnlaget for tverrfaglighet og godt samarbeid.

Treningssentret STERK helse og trening HasleLinje

Treningssenteret STERK setter enkeltindividet i fokus og er åpent syv dager i uke fra klokken 6 om morgenen til klokken 22 på kvelden. På STERK finner du et bredt gruppetimetilbud, stort fritreningsområde, dyktige personlige trenere og et tilpasset aktivitetstilbud for barn.

Spesialiserte og erfarne Personlige trenere jobber hånd i hånd med STERK sitt helseteam om å skreddersy den best mulige treningen for deg eller din bedrift. Enten det gjelder opptrening fra skade, vektreduksjon, trening ved ulike livsstilsrelaterte sykdommer, frisk-trening eller optimalisering av fysisk form.

Helseavdeling STERK helse Vinslottet

STERK Vinslottet er en helseavdeling med treningsrom for aktiv fysioterapi, et fullverdig laboratorium, en operasjonssal for mindre inngrep og hyggelige ventesoner. Her finner du privatleger, fastleger, kiropraktorer, fysioterapeuter, ernæringsrådgivere og mye mer

 

Kartfilter